KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şaban Öğünç Ortaokulu

Nis

Okul Sporları kapsamında Kırklareli' nde düzenlenen BOCCE müsabakalarında Küçükler kategorisinde Kız takımımız il 1.si, Erkek takımımız il 4.sü oldular.

Nis

Okulumuzda Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi kapsamında 7. sınıf öğrencilerimize trafik güvenliği dersi verilmiştir.

Mrt

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Futsal müsabakalarında Yıldızlar Kategorisinde Okul Kız takımımız yarı finalde Lüleburgaz 8 Kasım Ortaokulu' nu, Final müsabakasında ise Vize Atatürk Ortaokulu' nu yenerek İl Şampiyonu olmuştur.

Yarı yıl tatilinde ATATÜRK Köşemiz yenilenmiştir.

Ock

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Floor Curling müsabakalarında Şaban Öğünç Ortaokulu olarak Yıldızlar kategorisinde kız ve erkek takımımız ile katılım gösterdik.

Ock

Bugün okulumuzda, Öğrencilerimize İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı farkındalık eğitimi verilmiştir.

Velilerimiz, Aile Eğitim Programı kapsamında kısa süreli eğitim almışlardır.

Kas

Okulumuzda devamsızlığı olmayan öğrencilerimize Sayın Valimiz Birol EKİCİ’ den Togg sürprizi

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.  Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte; Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir okuma, kompozisyon okuma, resim yarışması ve Cumhuriyetimizin 100. yılına hitaben birçok bedensel ve ritmik etkinliklerlerde bulunduk.

Ekm

Cumhuriyet' imizin 100. yılını kutlama etkinliklerden İstiklal Marşımızı Okuma Yarışması 7. ve 8. sınıf öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlama etkinlikleri çerçevesinde resim yarışmasına öğrencilerimizin eserlerimiz ile katılım gösterdik.

Ekm

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Tuana AYDIN, Bursluluk Sınavında 477 puan alarak başarılı oldu.

Ekm

Sağlık Temizlik Kulübümüz tarafından düzenlenen Ayın En Temiz Sınıfı uygulamasında Eylül Ayının en temiz sınıfı 5/A sınıfı oldu.

Haz

''Arkadaşını Bul Takımını Kur'' sloganıyla yapılan turnuvalarda voleybol ve basketbol müsabakaları düzenlendi.

May

Okulumuzun idareci ve öğretmenleri gözetiminde 8. sınıf öğrencilerimiz lise ziyaretinde bulundu. LGS. hazırlık sürecinde bulunan öğrenciler için motivasyon ve hedef belirleme amacıyla yapılan bu gezi sayesinde öğrencilerimiz gidebilecekleri liseler hakkında bilgi sahibi oldular.