KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şaban Öğünç Ortaokulu

Etiket Sonuçları: şabanöğünçortaokulu

Nis

Okul Sporları kapsamında Kırklareli' nde düzenlenen BOCCE müsabakalarında Küçükler kategorisinde Kız takımımız il 1.si, Erkek takımımız il 4.sü oldular.

Mrt

Velilerin; öğretmenler ve okul idarecileri ile görüşmelerine imkan sağlayacak olan e-Devlet Randevu Sistemi kullanıma açıldı. Veliler, okulumuzda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek için randevuyu aşağıdaki adımlara göre alabilir. İşte okul randevu sistemi adımları...

Yarı yıl tatilinde ATATÜRK Köşemiz yenilenmiştir.

Ock

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Floor Curling müsabakalarında Şaban Öğünç Ortaokulu olarak Yıldızlar kategorisinde kız ve erkek takımımız ile katılım gösterdik.

Ock

Bugün okulumuzda, Öğrencilerimize İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı farkındalık eğitimi verilmiştir.

Kas

Okulumuzda devamsızlığı olmayan öğrencilerimize Sayın Valimiz Birol EKİCİ’ den Togg sürprizi

Ekm

Cumhuriyet' imizin 100. yılını kutlama etkinliklerden İstiklal Marşımızı Okuma Yarışması 7. ve 8. sınıf öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Tuana AYDIN, Bursluluk Sınavında 477 puan alarak başarılı oldu.

Ekm

Sağlık Temizlik Kulübümüz tarafından düzenlenen Ayın En Temiz Sınıfı uygulamasında Eylül Ayının en temiz sınıfı 5/A sınıfı oldu.

Ekm

Eğitim öğretim yardımı almak isteyen öğrencilerimiz; Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinden 15 Ekim 2023 tarihine kadar burs başvurusu yapabilirler. Başvuru için Burs Başvurusu Giriş Ekranı (vgm.gov.tr) adresine tıklayınız ve formu doldurunuz.

Eyl

Okulumuz öğretmen-veli görüşme çizelgesi belirlenmiştir. Velilerimize duyurulur.

Eyl

Sevgili velilerimiz; "Ebeveynlerin Siber Zorbalık Farkındalığı ve Dijital Ebeveynlik Öz Yeterlilik Düzeylerinin Belirlenmesi" konulu Türkiye geneli kesitsel bir araştırma yapılmaktadır.